Trotinete, pennyboard si triciclete

contrastmarket trotinete pennyboard triciclete

Toate modelele de trotinete si pennyboard sunt prevazute cu roti LED, care lumineaza atunci cand se invart datorita energiei electromagnetice, fara sa ai nevoie de baterii. Cu siguranta vei fi remarcat daca le folosesti pe timp de noapte. Placa realizata din materiale durabile este special conceputa pentru a preveni alunecarea. Dimensiunea placii este potrivita atat pentru copii cat si pentru adolescenti, indiferent de nivelul de pregatire.

Rulmentii de inalta precizie ABEC 7 sau ABEC 5 ( in functie de model si tip) garanteaza o experienta placuta in timpul deplasarii.   Sunt recomandate pentru oras, parcuri, deplasarea in drum spre scoala. Greutatea redusa asigura o manevrare fara probleme.

Am ales cele mai bune modele raport calitate/pret pentru orice tip de varsta.

Tricicletele OX sunt recomandate pentru copii intre varstele 1-5 ani. Sunt usor de asamblat, rezistente si usor de depozitat.

Trotinetele Ox Robo se evidentiaza prin luminile led de sub placa, roti si muzica ce se poate comuta in timp ce se aprind rotile de sub placa. Aceast model de trotineta se poate plia, pentru o depozitare cat mai usoara.

Fiecare design si model de penny board este diferit. Fie ca alegi un penny board cu maner, placa stil graffiti sau pe o singura culoare fiecare penny board are roti transparent led.

PENNY BOARD MODEL CU MANER

PENNY BOARD GRAFFITI

PENNY BOARD SIMPLU

Trotineta pliabila, reglabila, cadru aluminiu OX33 neagra cu roti PU 200mm este recomandata persoanele cu varsta de peste 14 ani. Trotineta prezinta roti de 200mm, ofering o garda inalta la sol, fiind perfecta pentru oras, plimbari. Avand articulatiile foarte rezistente poate sustine o greutate de pana la 100 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor.