Tempera si acuarele

Afișez toate cele 22 de rezultate

-14%
+
Stoc epuizat
albalb
albastrualbastru
maromaro
+4
(1) 12,00 lei
+
Stoc epuizat
(1) 175,00 lei
+
Stoc epuizat
(1) 35,00 lei
-33%
(1) 30,00 lei
(2) 14,00 lei
-23%
+
Stoc epuizat
(1) 115,00 lei
(1) 9,00 lei

Cand alegi culori acuarela sau tempera pentru scoala, poti avea in vedere culori de acuarela cu un pigment de concentratie mai mic, potrivit incepatorilor.

Cand un copil face primii pasi in pictura, primul pas este sa se familiarizeze cu tehnica, astfel incat poti opta pentru o paleta mica de culori, care sa contina culorile de baza. Cele mai des folosite culori sunt verde, rosu, albastru, galben, alb si negru. Cu ajutorul acestor culori acuarela sau tempera pentru copii, cel mic poate realiza desene simple si poate sa isi exerseze indemanarea si talentul la combinat culori.
In cazul unui copil mai mare, care deja a trecut de nivelul de incepatori, poti avea in vedere acuarele cu un pigment mai puternic dar si un bloc de desen special pentru acuarela, de exemplu.
In categoria de acuarele, tempera si accesorii de pe Contrastmarket.ro gasesti mai multe tipuri de culori potrivite pentru copii – guase, culori acrilice, tempera dar si pensule pentru pictura copii.
Oferta de acuarele pentru copii implica atat seturi simple – de 6 acuarele in culorile de baza, cat si seturi mai mari, cu 12 sau 24 de culori

Contrastmarket.ro recomanda tempera si acuarele marca Nassau Fine Art, Faber-Castell.

Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor.