Returnare produse

RETURNEAZA ORICE PRODUS IN 14 ZILE GRATUIT!

Pasi returnare produs:

1 Cererea de retur se face prin trimiterea unui email la adresa: retur@contrastmarket.ro.

2 In acest email se va preciza numarul comenzii, produsul ce se doreste returnat si contul IBAN unde se doreste returnarea banilor.

3 Se va genera un awb de catre echipa Contrastmarket pe aceeasi adresa unde s-a trimis comanda.

4 Curierul va ridica coletul de la adresa respectiva fara nici o taxa din partea d-voastra.

5 In momentul receptiei produsului in depozit vom returna valoarea produsului sau a comenzii (dupa caz), in IBAN-UL mentionat de d-voastra) INTEGRAL.

returnare produse contrastmarket

TERMENI SI CONDITII SUPUSE RETURULUI:

Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile din momentul achizitiei, pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau inlocuirea cu un alt model.

Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.

Conditii de returnare in termenul de 14 de zile din momentul achizitiei: Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern.

Produsul trebuie returnat in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur. Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou. In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.

 Nu se vor accepta retururile in termen de 14 zile calendaristice, daca produsele prezinta urme de uzura si nu mai pot fi revandute. Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita valoarea pentru readucerea in stadiul initial

*Observatii: Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, si avem rugamintea sa ne furnizezi contul IBAN pentru a iti putea returna banii.

 Daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii suma se returneaza in maxim 14 zile. Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0770 325 896. in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa comenzi@contrastmarket.ro