Markere cu 2 capete Nassau Fine Art

Markerele Nassau Fine Art au o formulă avansată de cerneală pe bază de vopsea alcoolică, care asigură o saturație bogată a culorilor și acoperire, precum și un flux neted, mătăsos de cerneală.
Fiecare marker de artă Nassau are două vârfuri diferite care permit lățimi multiple de linie. Ambele capete provin dintr-un singur rezervor de cerneală pentru a asigura o potrivire perfectă a culorilor de la capăt la capăt, făcându-l ideal pentru aplicații tehnice și artistice.

Markerele sunt potrivite pentru artiști profesioniști, studenți de artă avansată si chiar si pentru cei mai mici incepători. Acestea sunt concepute pentru profesioniști și studenți care lucrează în design grafic și ilustrare.
Contrastmarket.ro oferă markerele de artă de calitate profesională la un preț accesibil.

Markerele sunt echipate cu 2 varfuri rezistente, 1 varf este rotund si ingust, unde puteti face linii de 1 mm. Celalalt varf este plat si lat, unde puteti face linii de 6 mm. In acest fel puteti adauga atat suprafete si mai mari, cat si detalii mai fine.
Cei de la Nassau Fine art au lansat markerele in urmatoarele variante:

Gamă de culori Nassau

Desigur, cea mai variată gamă de culori o are setul de Set 168 piese markere Nassau Fine Art. Acesta are 168 culori diferite. Fiecare marker prezintă un numar pe capac, ce corespunde culorii respective, culoarea capacul respectand si culoarea scrierii acestuia.

Spre deosebire de celelalte seturi Nassau (exceptand setul de 3 markere), unde depozitarea se face intr-u cutie de plastic, la setul de 168 markere Nassau, primesti o geanta cadou cu bretele ajustabile(material textil) inscriptionată cu textul “Nassau Fine Art”.

Cu ce se diferențiază markerele Nassau față de restul?
✔ Perfect pentru crearea de zone uniforme
✔ Ideal pentru a adauga efecte de lumina si umbra la creatia dvs.
✔Culori fara efort ✔ Zone de culoare fara dungi de marcare
✔ Intensitate intensa si stralucitoare a culorilor
✔ Paleta extinsa de culori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *