Livrare si plata

Nou! Plateste doar 14.90 lei transportul cu livrare nationala prin lockerele Sameday, indiferent de valoarea comenzii.

Alege produsele preferate si alege la finalizarea comenzii metoda de livrare cea mai avantajoasa pentru tine!

LIVRARE ŞI PLATĂ

Pentru a achita și a intra în posesia produselor comandate pe site-ul www.contrastmarket.ro ai la dispoziţie mai multe opţiuni:  

Modalităţi de livrare:

1. Preluare personală a produselor de la sediul magazinului:

Produsele comandate pe site-ul www.contrastmarket.ro  pot fi preluate personal de la magazinul Contrast din Braila, str. Dorobantilor, nr. 46, bl. A56, parter, de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Pentru orice informaţii legate de starea comenzii tale, ne poţi contacta la numărul de telefon 0770 325 896 sau folosind formularul de contact de pe site.

2. Livrare prin curier:

Produsele comandate pe site-ul www.contrastmarket.ro       pot fi livrate prin curier oriunde în ţară, prin intermediul serviciilor furnizate de către curier. Dacă înregistrezi comanda de luni până vineri, până în ora 16:00, aceasta poate fi expediată în aceeaşi zi. Livrarea se efectuează în termen 24-48 de ore, cu excepția zilelor nelucrătoare (cu menţiunea că produsele expediate vineri vor ajunge la destinaţie luni). Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Costul pentru livrare este:

 –20 RON pentru comenzile până în valoare de 200 RON (daca pretul transmis de catre curier este mai mare de 20 lei din cauza un reprezentant vanzari va contact clientul prin email sau telefon)

livrare gratuită dacă se depăşeşte suma de 200 RON

-14,90 RON pentru comenzile livrate catre locker-ul ales de client, la finalizarea comenzii.

Modalităţi de plată:

1. Plată numerar/ramburs:

Plata se face numerar în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul magazinului Contrast. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea.

2. Plata cu cardul la preluarea produselor din magazin:

La preluarea produselor de la sediul magazinului Contrast  se poate plăti cu card bancar emis sub sigla Visa şi MasterCard (inclusiv Maestro), prin intermediul terminalului POS (Banca Transilvania) existent.

În cazul în care cardul utilizat nu are activată opţiunea de introducere a codului PIN în momentul plăţii, este necesar ca persoana care efectuează plata să fie posesorul cardului şi să se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnătura, care trebuie să corespundă cu cea existentă pe card.

3. Plata on-line cu cardul:

Este posibilă efectuarea plăţii on-line cu card bancar în condiţii de siguranţă deplină (pentru detalii, verifică şi secţiunea “Politica de securitate”). Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2). În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decat RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.

Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, www.contrastmarket.ro foloseşte platforma Ipay Transilvania . Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Ipay (procesare in siguranta prin platforma de plata oferita de Banca Transilvania . www.contrastmarket.ro nu solicită şi nu stocheaza detalii referitoare la cardurile utilizate (pentru detalii, verifică şi secţiunea “Politica de securitate”).