Afișez toate cele 2 rezultate

-33%
(1) Prețul inițial a fost: 69,00 lei.Prețul curent este: 45,90 lei.

Descopera arta picturii in culori de ulei, o tehnica traditionala apreciata pentru expresivitatea sa fara egal. Culorile de ulei au o istorie de peste 500 de ani si continua sa fie preferate pentru modul lor unic de a reflecta lumina si pentru durabilitatea lor fascinanta. In gama noastra gasesti culori de ulei de inalta calitate, oferite de producatori de renume, ce te vor inspira sa creezi opere de arta pline de caracter.

Despre Culorile de Ulei:

Culorile de ulei sunt alcatuite din pigment si liant, avand la baza diverse uleiuri precum ulei de in, ulei de sofran, ulei de nuca sau ulei de mac. Aceste culori se dilueaza cu ulei sau medii pe baza de ulei, oferindu-ti controlul asupra transparentei dorite. Dupa aplicare, se pot curata cu solventi traditionali sau solventi moderni de origine vegetala.

Tipuri de Culori de Ulei:

Culori de Ulei Traditionale: Productie conform retetelor originale, cu pigment, ulei de in si solvent. Oferta bogata de culori adauga profunzime si caracter lucrarilor tale.

Culori de Ulei Solubile in Apa: Alternativa moderna, mai prietenoasa pentru sanatate si mediu. Se dilueaza cu apa si au un miros redus de solvent.

Culori de Ulei cu Uscare Rapida (culori alchidice): Alternativa moderna, cu timp de uscare redus prin utilizarea unei rasini alchidice.

Culori de Ulei sub Forma de Batoane: Varianta practica, potrivita pentru tehnici moderne sau spontane.

Diferenta dintre Culorile de Ulei si Acrilice:

Culorile de ulei, clasice si testate timp de peste 500 de ani, ofera un joc unic de lumina si un timp de uscare lent. Acest lucru permite revenirea la lucrare pentru corecturi si completari. Diferentele majore fata de acrilice includ reflexia unica a luminii si versatilitatea in tehnici variate de pictura.

Culori de Ulei Profesionale vs. Pentru Incepatori:

Culori de Ulei Profesionale: Concentratie mare de pigment, culori vibrante si stabilitate in timp.

Culori de Ulei pentru Studiu: Concentratie mai mica de pigment, paleta cromatica redusa, accesibile pentru incepatori.

Alegerea Suprafetei si a Pensulelor:

Suprafata de Pictura: Panza de pictura este cea mai frecventa alegere, tratata cu grund pentru a mentine luciul si intensitatea culorilor.

Pensulele: Alege pensule cu par natural sau sintetic, in functie de preferinte si stilul de lucru.

Exploreaza lumea culorilor de ulei si transforma-ti pasiunea in opere captivante! La ContrastMarket, gasesti tot ce ai nevoie pentru a aduce arta in viata ta!