Citeste intai intrebarile frecvente

Pentru orice comanda ce depaseste 200 ron, livrarea este gratuita. In cazul in care comanda este sub 200 lei, costul transportului va fi suport de client si va fi in valoare de 20 lei.

Momentant, se accepta plata ramburs, la livrarea coletului si plata direct in contul companiei.

Orice comanda are ca timp de livrare 24/48h dupa primirea email-ului de confirmare.

Pentru a fi sigur puteti lua legatura cu noi la nr. de tel. 0770325896

Toate datele unui utilizator inregistrat sunt stocate intr-un server securizat (SSL). Oricand utilizatorul poate sa aplice pentru stergerea acestora din serverul nostru. 

Da! Garantia unui produs variaza de la un produs la altul. Majoritatea produselor electronice beneficiaza de minim 1 an garantie. Daca te intereseaza un produs anume cauta-ne la comenzi@contrastmarket.ro sau 0770325896.

Fiecare comanda receptionata este preluata si procesata in aceasi zi a plasarii comenzii. Colete sunt ridicate de catre curier, de luni pana vineri, la ora 15:00. Dupa acesta ora coletele finalizate din ziua respectiva vor ramane pentru a fi ridicate a doua zi.

Pentru fiecare comanda plasata se emite o factura, indiferent daca este pe persoana fizica sau juridica. De obicei, factura se ataseaza in spatele awb-ului sau direct in colet. Daca nu ai primit factura ne gasesti la comenzi@contrastmarket.ro sau 0770325896.

Trimite-ne un email

Salut! Poti lua legatura cu noi mai rapid accesand casuta de chat din site sau la nr. de telefon 0770 325 896

[contact-form-7 id=”16″]